Digitala Lösningar

för Fitnessbranschen

Din partner för att digitalisera och optimisera din gymverksamhet. Vi erbjuder specialiserade lösningar för gymägare, CrossFit boxägare, yogastudioägare och personliga tränare. Upptäck vårt utbud av tjänster anpassade för att hjälpa dig att växa och blomstra i en konkurrensutsatt marknad.

Gym Booking Genius

mötesbokning
med idealkunder

Vår "Gym Booking Genius" maximerar din tid genom att endast boka möten med intresserade idealkunder. Det minimerar tidsåtgången för uppföljning, ombokningar och frågehantering, så att din personal kan fokusera på att sälja medlemskap och förbättra anläggningen.

annonsering i toppklass

Vi tar hand om allt från start till optimering av dina betalda annonseringskampanjer. Ge oss bara dina bilder eller videor, så sköter vi resten - från upprättande av kampanjer till kontinuerlig testning, uppdatering och optimering.

Vi har hanterat annonsbudgetar på tiotals miljoner kronor och har beprövad erfarenhet

Hemsidor som Konverterar

Vi designar och bygger hemsidor för att representera ditt varumärke och konvertera besökare.

Våra hemsidor är inte bara estetiskt tilltalande och enkla att navigera, de ger också viktig information och är optimerade för att samla in nya leads och konvertera intressenter till medlemmar.

AI för att hantera Alla kundkonversationer

Snabbhet och effektivitet i kundkommunikationen Vår AI-Chatbot minskar den administrativa bördan med 95% och förbättrar samtidigt kvaliteten på kundkommunikationen. Detta leder till snabbare svarstider (speed to lead), fler bokade möten och nöjdare kunder.

Marknadsföringsstrategi

Konkret och visuell vägkarta för dina affärsmål


Vi utvecklar en skräddarsydd marknadsföringsplan, visualiserad som en tydlig och konkret karta, som ger dig en klar riktning mot dina mål och framgång.

Organisk Marknadsföring och Content i Sociala Medier

Ett helt års innehåll,

planerat och distribuerat

Vi skapar och schemalägger 365 delar av innehåll över flera plattformar, inklusive Facebook, Instagram, TikTok, Google Business Profil och Facebookgrupper. Allt vi behöver är dina bilder och önskade ämnen.

Ryktes- och Omdömesboost

Vi boostar ditt online-rykte med mellan 20 till 200+ betyg och omdömen som är ärliga, autentiska och mellan 4 till 5 stjärnor starka, vilket förbättrar din anläggnings trovärdighet och lockar nya kunder.

40+

Anläggningar

1500 +

Bokade kundmöten

2000 +

Nya Googlebetyg

Kickstarta medlemsflödet

Vi ser fram emot att höra mer om ditt företag!

Adam Timander

VD, Flex Nordic

+4670-3050539

Kontakta Oss

+4670-3050539

© Copyright 2023. Flex Nordic. Alla rättigheter reserverade.